“So Telan Air L1ur Jelah..En Suami Tk Izinkan” Nora Ariffin Redha Atas Keputusan Suami

Memiliki tu.buh badan kvrus dan ideal merupakan idaman semua orang terutama nya g0l0ngan wanita. Hal ini kerana, mereka ber pendapat dengan memiliki bentuk tubuh badan yang ideal akan membuat.kan mereka lebih berkeyakinan.

Suami tak izin buat baria.trik

Baru baru ini, Datuk Nora.Ariffin menerusi satu hantaran yang dimuat naik di Inst4.St0ry miliknya meluahkan rasa gembira apabila melihat perubahan p0sitif yang ditunjuk kan oleh rakan artis selepas membuat pemb3dahan bariatrik atau lebih dikenali sebagai p0t0ng usus.

Wah best.nya tengok ramai rakan rakan artis makin cantik dan selim melim lepas pembedahan bariatrik.

Tambah Datuk Nora, dia sebenarnya mempunyai hasrat yang sama iaitu untuk membuat pembedahan bariatrik tetapi tidak mendapat keizinan suami tercinta. Menurut Datuk Nora lagi, dia juga mendapat tajaan melakukan pembedahan tersebut secara percuma namun akur dengan keputusan suami.

Saya pun dah dapat orang yang nak sp0nser tapi encik suami tidak izin.kan. Kena taat. So telah air liur jelah.

Terdahulu, Nora telah mendiri.kan rumah tangga ber.sama Johan pada 1992 dan telah dikurniakan empat orang anak. Namun, pada 24 Mac 2017, Johan telah meninggal dunia pada usia 52 tahun kerana serangan jantung. Pada hujung tahun 2021, Datuk Nora telah mendirikan rumah tangga bersama Pensyarah Kanan, Jabatan Fiqh & Usul, Universiti Malaya iaitu Dr Rushdi.Ramli.

 

Sumber :Inst4.gram Datuk N0ra Ariffin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:http://www.mediakita.dnq.news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*