Asyik Nak Berkipas , Ramai Ger4m Tengok Gelagat Anak Mua Bellaz – “Dia Ingat Pukvl 3 Petang”

Anak keempat kesayangan Mua Bellaz, Nur Aisywara Nealofa sentiasa menjadi perh4tian ramai. Setiap kali muncul di media sosi4l ibunya, aksi comel Baby Lofa ini sentiasa jadi perhatian ramai.

Perkongsian terbaru Baby Lofa yang muncul di Instagram ibunya ternyata membuatkan ramai yang tertawa. Mana t1daknya, bukan hanya gemar berjaga malam bahkan telatah bayi comel itu yang baru berusia lima bulan buat ramai terhibur.

“Dia ingat pukul 3 petang, ajak mak dia main.

“Lopa lopa, panda mata mak hang,” kongsi Mua Bellaz.

Bahkan paling menarik perh4tian pastinya gelagat Baby Lofa yang begitu terhibur dan ketawa sambil melemp4rkan senyuman paling manis kala ibunya mengipas mukanya.

Kerana kesejukan dan terhibur dengan permainan mudah itu, Baby Lofa kelihatan cukup teruja dan terhibur. Namun bayi kecil yang baru berusia lima bulan men4ngis sebaik dihentikan kipasan. Memang anak yang bijak.

Walau baru berusia lima bulan namun Baby Lofa sudah menampakkan kebijakkannya dan teruja untuk bermain bersama ibunya.

Rata-rata peminat nak kecil ini turut sama meninggalkan pelbagai komen. Masing-masing teruja melihat aksi comel Baby Lofa yang bijak.

Terdahulu, Mua Bellaz selamat menyambut kel4hiran bayi keempatnya pada 29 Julai tahun lalu. Mua Bellaz turut mempunyai tiga cahaya mata yang terdiri dari dua orang cahaya mata lelaki dan seorang perempuan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabilah zulyadaini (@muabellaz)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : gm/gengjoyah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*