27 Hari Bert@rung Nyawa Di Hospital, Wanita Hamil Dibel@sah Suami Masih K0ma, Mungkin H!lang Ingatan

Sebelum ini, seorang wanita sedang sarat hamil telah dikej@rkan ke h0spital kerana mengalami keceder@an p@rah selepas disy@ki dipvkul oleh suaminya sendiri. Berikutan daripada itu, pihak p0lis giat menjej@ki lelaki yang dikenali dengan nama Rosmaini Abd. Raof.

Terbaru, Kosmo melaporkan, mangsa yang berusia 43 tahun itu telah dibenarkan discaj setelah 27 hari dirawat di h0spital.

Mungkin hilang ingatan

Menurut sumber, wanita terbabit yang bekerja di sebuah jabatan kerajaan di Johor telah dibenarkan pulang ke pangkuan keluarga tersayang di Sungai Udang, Melaka. Menurut adik mangsa, kesihatan kakaknya itu berada dalam keadaan stabil tetapi dia masih belum sed@rkan diri. Difahamkan, kandungan mangsa yang berusia 11 minggu juga berada dalam keadaan baik.

“Alhamdulillah kakak sudah stabil tetapi masih koma dan sudah boleh bernafas sendiri tanpa bantuan alat pernafasan…”

Tambahnya lagi, pihak hospital ada memaklumkan kemungkinan mangsa akan mengalami hilang ingatan selain mempunyai peluang yang tipis untuk kembali pulih seperti biasa. Dalam pada itu, mereka berdoa supaya m@ngsa diberi kesembuhan selain berharap agar pelaku akan dit@ngkap dan dikenakan hukvman yang set!mpal.

Sekarang ini kakak hanya mampu terbaring, sedih kami lihat dia mengandung dalam keadaan sakit, dia minum susu ramuan khas.

Sementara itu, orang ramai yang ingin membantu meringankan beban mangsa boleh menyalurkan sumbangan ke akaun bank Fazariah Nordin 160214042052 (Maybank) atau 0413841000043244 (Bank Simpanan Nasional).

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! GK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @GengKepoh

Sumber: Kosmo

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*