Lelaki Menang S@man RM1.3 Juta Terhadap H0spital Melaka, Namun Lelaki Ini Tetap Tak Gembira…

Lelaki Menang S4man RM1.3 Juta Kepada H0spital Melaka, Namun Lelaki Ini Tetap Tak Gembira

M@hkamah Sesyen Ayer Keroh memerintahkan H0spital Melaka membayar ganti rugi bernilai RM1.3 juta kepada seorang lelaki, Abu Baharin Abu Bakar akibat kecu4ian sehingga h!lang kaki kanannya.

Hakim M@hkamah Sesyen Elisabet Paya Wan memerintahkan h0spital terbabit membayar ganti termasuk p4mpasan bagi perbelanjaan anggota p@lsu dan keh!langan pendapatan selepas tuntutan s4man dikemukakan plaintif.

Walau bagaimanapun, lelaki berusia 34 itu tidak tersenyum malah turut mengatakan kebahagiaan tidak boleh dibeli dengan wang ringgit.

Ini kerana setelah mengalami kec4catan fizikal tersebut, hubungan dia dan isterinya menjadi teg4ng sehingga wanita itu mengambil keputusan untuk tidak tinggal sebumbung.

“Saya tidak mempunyai kehidupan yang sempurna sekarang. Isteri dan anak lelaki berusia lapan tahun tidak bersama saya. Saya berasa sunyi dan kadang-kadang bercakap dengan diri sendiri,” katanya.

Terdahulu, lelaki berasal dari Klebang itu menjalani pemeriksaan kesihatan kerana masalah lutut akibat kemal4ngan motosikal pada 2015 sebelum pihak hospital melakukan prosedur pemb3dahan yang s@lah.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! GK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @GengKepoh

Sumber : Oh My Media

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*