[VIDEO] “Suara Bergetar Macam Nangis” – Netizen Sebak Dengar Suara Dr Hisham Bila Umum Kes C3cah 11k

Semalam, rakyat Malaysia telah dikej0tkan dengan angka kes yang mencecah sehingga lima angka dengan jumlah kes positif harian sebanyak 11,079 k.es dicatatkan semalam.

Setelah sekian lama juga, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia, Tan Sri Dr Noor Hisham telah pun membuat sidang media untuk mengumumkan k.es posi.tif harian tertinggi dicatatkan ini.

Bergetar suara DG

Selain ternanti-nanti untuk melihat kembali Dr Hisham membuat pengumuman kes Covid-19 di Malaysia, net1zen turut perasan kesed.ihan dari ra.ut wajah dan suara Dr Hisham di sidang media semalam.

Kalau korang tengok video dekat atas ni, korang boleh dengar suara Dr Hisham seakan bergetar bila buat pengumuman k.es Covid-19 semalam. Mungkin disebabkan oleh k.es yang dah meningkat sehingga ke 5 angka. Susah kot jadi orang yang sampaikan berita buruk…

“Memang sedihlah, Malaysia dah hampir menang”

Rata-rata netizen yang melihat video ini atau menonton sendiri secara langsung sidang media oleh Dr Hisham semalam turut merasa se.bak tambah lagi bila melihat wajah Dr Hisham yang kelihatan sedih disebalik pelitup muka dan face shield yang dipakainya.

Pun begitu, Dr Hisham ada mengatakan yang kes positif C.ovid-19 boleh menunjukkan penurunan ketara dalam masa dua minggu sekiranya kadar v.aksin sekarang terus berada di momentum yang sama di Selangor dan Kuala Lumpur.

Sumber: Lobakmerah via TTK

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*