“Atas Persetujuan, Allah Bukakan Hati Dia…,” – Anak Lelaki Sambung Belajar Di Pusat Tahfiz, Anita Baharom Gembira Dalam Syukur

Pelakon, Anita Baharom akui gembria selepas anak lelakinya yang juga pelakon cilik, Mohamad Dhia Iskandar bersetuju untuk melanjutkan pelajarannya di pusat tahfiz.

Menurut Anita, keputusan tersebut sebenarnya telah dibuat atas kerelaan hati anaknya itu sendiri.

Katanya lagi, Allahyarham suaminya juga pasti akan turut gembira dengan perkhabaran ini.

“Yang.. @ismadiismail Dadar @dhiaiskandar_ofc saya dah masukkan ke Tahfiz atas kemahuan dan persetujuan Dadar juga. Alhamdulillah MasyaAllah.

“Allah bukakan hati dia. Alhamdulillah

Semoga Dadar diterangkan hati dalam menghafal kalam Allah terus tersemat di jiwa sanubari,” kongsinya di Instagram.

Dalam pada itu, pelakon drama Tetuan Ang Dan Rahimi ini turut berharap agar segala proses pembelajaran anaknya akan sentiasa dipermudahkan sepanjang berada di pusat tahfiz tersebut.

Dikesempatan itu juga, Anita turut memanjatkan doa semoga allahyarham suaminya itu akan sentiasa tenang di alam sana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Bt Baharom (@anitabaharom)


“Baik adabnya, baik kelakuan, anak soleh mummy daddy penenang, pengejuk dan dapat memberi syafaat buat mummy daddy di akhirat kelak.. ameen ya mujib.

“Semoga awak tenang dan happy di sana yangg. Rumah sunyi tinggal bertiga huhuhu,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut tumpang gembira selain turut mendoakan semoga Dhia akan sentiasa menjadi anak yang soleh.

Terdahulu, suami kepada Anita yang juga merupakan pengarah Ismadi Ismail, 50, baru sahaja men1ngg4l dvnia pada 1 Januari lalu.

Anita dan arw4h Ismadi mendirikan rumah tangga sejak 16 tahun lalu dan dikurniakan tiga cahaya mata, Syifa Dhia Nurina, Mohamad Dhia Iskandar dan Mohamad Dhia Mikail.

Komen netizen:

 

Sumber: MH

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*