Reen Rahim Muncul Dalam 7 Hari Mencintaiku 3, “Nak Ny4mpah Tapi Kalako”

Pelakon cukup popular dengan karakter Kak Su dalam sebuah drama, Reen Rahim ini nampaknya semakin diminati ramai. Lakonannya cukup selamba membuatkan ramai terhibur dengannya. Malah baru-baru ini Reen Rahim muncul dalam drama 7 Hari Mencintaiku musim ketiga sebagai Fatin.

Tidak dapat dibayangkan apa pula karakter Fatin ini akan lakukan pada hubungan suami isteri, Khuzairi dan Mia Adriana. Namun baru sahaja beberapa episod kemunculannya telah berjaya menambat hati penonton.

Manakan tidak, karakter Fatin ini nampaknya agak kelakar dan selamba orangnya. Dia adalah kawan kepada Khuzairi dan Zaidi. Kehadirannya adalah sebagai pengganti Zaidi di klinik dan telah menimbulkan rasa c3mburu pada Mia.
Lihat sahaja beberapa babak yang mana Reen Rahim muncul dalam 7 Hari Mencintaiku 3 ini yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok:

@syedizzakil Sedutan Episode 4 Drama 7 Hari Mencintaiku 3 #7harimencintaiku3 #karya #sitirosmizah #tv3 #tv3malaysia #dramasangat #fyp #fy #foru #virall #dramatiktok #viraltiktok #fypシ゚viral #trend #trending #LiveForTheChallenge ♬ original sound – Syed Muhamad Izzudin

@bnny.reen ikan patin ni kelakar juga #7harimencintaiku3 #miaadriana #khuzairi #shukriyahaya #sitisaleha #fypdong #xyzbca #fypp #fypシ゚viral #fypage #fypp ♬ as it was – chillytunees


Memang buat hal betul gaya gedik habis ya! Apa-apa pun ramai bersetuju karakter Fatin dilakonkan Reen Rahim ini menyerikan lagi drama yang sedia ada popular tersebut. Berikut antara reaksi ramai yang diluahkan menerusi akaun komen perkongsian ini:

“Yang dia kepit tangan Mia tu aku terhibur hahaha”

Reen Rahim dalam 7 hari 5

“Rasanya Fatin ni baik tau. Bayangkan dia backup Mia kalau ada perampas nanti. Perangai mengamuk dia sampai lah nanti”

Reen Rahim dalam 7 hari 4

“Dia macam karakter sepupu Jin Yeongseo dalam Business Proposal “U know I have no chingu”

Reen Rahim dalam 7 hari 3

“Nak marah tapi tak leh nak marah sebab lawak hahaha”

Reen Rahim dalam 7 hari 2

“I terhibur tengok gelagat Fatin..Gedik kita tak menyampah…Suka suka”

Reen Rahim dalam 7 hari 1

 

SumberTikTok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*