3 Kali Kecund4ng, Fiza Halim Terg4mam Dilamar Duda VIP

Tiga kali gagal dalam perkahwinan, Fiza Halim mengakui belum memikirkan soal kahwin dalam tempoh terdekat kerana masih serik.

“Jujur saya masih berkira-kira dalam hal mencari pengganti. Saya kena berfikir panjang soal masa depan,” katanya kepada BH Online.

Bekas anggota kumpulan Elite itu bagaimanapun mended4hkan dia tergamam apabila dilamar seorang jejak VIP.

Bingung dengan situasi itu, Fiza atau Siti Zaidatul Fiza Abdul Halim berkata, dia bimbang salah percaturan kerana tidak mahu melalui fasa sama.

“Berkahwin, ada anak dan kemudian jadi janda. Minta simpang perkara itu terjadi lagi.

“Kalau perkara sama berlaku, saya juga dikec4m biarpun soal percer4ian adalah di luar kawalan diri.

“Ogos depan, umur saya menginjak 40 tahun. Bukan masa untuk saya main-main lagi termasuk dalam soal cinta. Saya bukan muda lagi,” katanya.

Bercerita mengenai jejaka berkenaan, dia merupakan seorang duda yang memiliki rangkaian perniagaan sendiri dan berusia lingkungan 50-an.

Katanya, ada kenalan menasihatkan supaya berkahwin dengan lelaki berusia dan memiliki kehidupan stabil.

“Dalam konteks ini, bukan soal materialistik atau mata duitan, tapi lebih realistik. Jadi, istilah pisau cukvr itu tidak sesuai digunakan atau perlu dilihat dalam skop yang lebih jauh.

“Tidak semestinya cari lelaki berada sebab hendak kikis duit,” katanya.

Hasil perkahwinan pertama dengan Ahmed Farriq Zainul Abidin sebelum bercer4i pada 4 November 2010, dia dikurniakan dua anak iaitu Ferra Aryana, 13, dan Feeya Adyrra, 12.

Perkahwinan kedua dengan Adam AF pada September 2013 juga tidak bertahan lama sebelum berkahwin dengan juruterbang berstatus duda dua anak, Aizat Al Jefri pada Disember 2016.

Kredit foto: IG

Hasil perkahwinan ketiganya, mereka dikurniakan cahaya mata, Baby Aleena yang berusia hampir tiga tahun sebelum ikatan perkahwinan terlerai pada Julai tahun lalu.

Sumber : cari

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.dnq.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*