Did4kwa ‘Intern’ Di AirAsia Sebab Kabel Atuk, Anak Azhar Sulaiman Buka Mulut!

Pempengaruh yang juga akan kepada aktor Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona tampil menjawab d4kwaan segelintir wargamaya yang berpendapat kemasukannya sebagai pelatih industri di syarikat penerbangan popular AirAsia adalah kerana adanya ‘kabel’.

Seperti yang diketahui umum, datuk Leona iaitu Datuk Pahamin Abdul Rajab merupakan Pengasas Bersama serta bekas Pengerusi AirAsia Berhad.

Menurut Leona, dia menafikan d4kwaan menggunakan ‘kabel’ untuk menjalani latihan industri di syarikat penerbangan tersebut.

“Saya beritahu datuk tentang latihan industri tersebut selepas saya dapat masuk,” ujarnya.Leona menjawab d4kwaan tersebut dengan satu hantaran video di laman TikToknya.

Difahamkan, Leona baru sahaja tiga hari memulakan latihan industri di syarikat penerbangan berkenaan dan banyak menghasilkan video-video TikTok untuk kegunaan laman sosial rasmi @airasiasuperapp.

Dalam pada itu juga, ramai wargamaya turut mempertahankan Leona dengan menyatakan kemasukannya adalah rezeki dan sememangnya gadis berusia 20 tahun itu layak kerana kebijaksanaannya.

Video:

@leonsmeonss I’m interning at @airasiasuperapp ♬ everytime – ♪


Malah, Azhar sendiri pernah berkongsi keputusan cemerlang Leona yang memperoleh 7A dan 1B+ dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada tahun 2020.

Kalau dia takintern kat company atuk dia pun company lain will accept her dengan besar hati.”Sehingga kini, perkongsian video tersebut telah menerima hampir 700,000 tontonan oleh warga TikTok.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://gempak.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*