Sampai Men4ngis! Datuk Yusof Haslam Seb4k Beri Pesanan Buat Menantu

Kemelvt rumah tangga yang sedang dihad4pi oleh pelakon Puteri Sarah Liyana megar Kamaruddin dengan suaminya yang juga pengarah terkenal, Syamsul Yusof dilihat agak merunc1ng apabila pelakon wanita itu menddahkan hal tersebut di media sos1al.

Menurutnya, kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor senior telah mengakbatkan rumah tangga mereka didug4 sehingga membuatkan para peminat bimb4ng.

Disebabkan Syamsul tidak membuka mulut perihal apa yang berlaku, pihak Melodi TV3 telah mendatangi bapanya yang juga penerbit, Datuk Yusof Haslam untuk bertanyakan isv rumah tangga anak dan menantunya.

Doa yang terbaik buat anak menantu

Dalam kenyataan yang diperoleh dari YouTube TV3, Yusof tidak dapat membenarkan atau menid4kkan sebarang g0sip mengenai dkwaan anaknya, Syamsul sudahpun bernikah lain.

Namun beliau berharap apa yang disensas1kan di media sos1al tidak benar kerana amat menyayangi anak, menantu serta cucu-cucunya.

Apa yang boleh dilakukan sebagai bapa ketika ini adalah mendoakan yang terbaik untuk mereka.

Walau bagaimanapun, jauh disudut hatinya, beliau berharap agar semua gos1p tersebut tidak benar kerana cukup sayangkan rumah tangga Syamsul dan Sarah.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubungan mereka anak beranak masih lagi baik dan masih tetap dengan pendirian untuk tidak memberikan sebarang k0men berhubung kemelvt rumah tangga anak dan menantunya.

Mohon menantu terus tabah

Akan tetapi, ketika meningg4lkan pesan kepada Puteri Sarah, Datuk Yusof dilihat seb4k dan berharap supaya menantunya kuat dalam mempertahankan rumah tangga yang sedang diuj1 ini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terharu mendengar kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Yusof yang disifatkan sangat pos1tif.

Mereka juga memuj1 tindakan beliau yang bersifat neutral tanpa menyebelahi mana-mana pihak dalam kemelvt rumah tangga yang sedang dihad4pi oleh anak menantunya.

Bagusnya ayah dia…

Sampai men4ngis Ayah serba salah dengan perangai anak

Mertua Sayang Menantu

Ini baru Bapa Mertua

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : YouTube Melodi TV3, OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*