“No 1 Tu Siapa..”- Kongsi Klip ‘Ranking’ Kanak Kanak Jutawan, Net!zen Terkejvt Tgok Part Last

Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan kedudukan kanak kanak jutawan mendapat bualan ramai apabila ramai yang tidak sangka gerangan yang duduk di tangga teratas.

Kanak kanak yang dilahirkan dari golongan berada itu membuatkan para netizen terk3jut kerana kekayaan yang dimilik oleh kanak kanak adalah bergantung dari jumlah pengikut mereka di sosial media.

Mengikut sumber yang diperoleh, kebanyakan kanak kanak yang tersenarai itu merupakan anak para artis di Malaysia yang sudah pun menjadi artis yang kaya raya seperti Hairul Azreen, Hanis Zalikha, Scha Al Yahya dan ramai lagi.

Termasuk juga para influencer yang naik disebabkan gelagat mereka yang begitu menghiburkan sampai mereka mampu membina empayar hanya menggunakan nama anak mereka.

Namun setelah menonton sehingga selesai, ramai tidak sangka yang berada di tangga teratas merupakan seorang penyanyi cilik yang pernah menjadi viral kerana memiliki suara yang begitu unik.

VIDEO;

@carton_malaysia #IniStyleKita #Pickupline, #ustaz, #Shorts, #pontiantown, #viral, #indonesia, #bollywood, #malaysia, #rusia, #tv, #TikTok, #trending, #viral, #kemalangan, #Blogspot, #DIY, #vtuber, #video, #tiktok_india, #TikToktu, #TikTokvideo, #TikTokfunction, #TikTokfollowers, #TikTokjom, #TikTokpautan, #TikTokg ♬ bunyi asal – Khairil Ishari Mysewan👀🕸️💯


KOMEN NETIZEN;

Apa apa pun semoga si cilik yang tersenarai ini dapat membesar dengan baik serta dapat menjadi seorang anak yang baik buat keluarga tercinta.

Sumber; TIKTOK / https://sinetronmalaya.com/

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.keramatviral.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*