“Minta D0a Yang Terbaik,” Rossa Sera Beri Jaw4pan Hubvngan Bersama Shuk Sahar

Rossa Sera baru-baru ini mended4hkan bahawa dia dalam proses berbincang sama ada untuk berbaik semula atau pun tidak bersama suami, Shuk Sahar.

Menurut sumber, Sera turut mengakui bahawa terdapat perubahan yang lebih baik dalam hubungan Shuk bersama anak-anak.

Shuk dengan anak-anak semakin baik. Shuk pun dah nampak lebih baik dari sebelum ini yang umum tahu.”

Bercerita lebih lanjut, Sera tidak mempunyai sebarang komen tentang menerima semula Shuk sebaliknya menerangkan keputusan tersebut masih dalam perbincangan antara keluarga kedua-dua belah pihak.

Nak cakap soal terima Shuk semula tu, saya tak boleh nak beri komen apa-apa sebab masih dalam perbincangan antara keluarga.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@rossa.sera)


Dalam pada itu, Sera memberitahu ada mengirim doa kepada Shuk yang berada di Mekah untuk mendoakan yang terbaik bagi hubungan kekeluargaan mereka.

Sudah tentu saya ada minta doa yang baik-baik, bukan saja dari segi rumah tangga kami, tapi daripada Shuk sendiri mesti dia pun nak yang baik-baik dalam hidupnya.”

Sebelum ini, Sera pernah berkongsi Instagram Story bersama Shuk memperlihatkan dia bersama anak-anak menghantar pelawak itu ke lapangan terbang untuk mengerjakan umrah.

Sekadar info, Rossa Sera atau nama sebenarnya Rossalenah Natassyaih Asshaferah pernah menjelaskan rumah tangganya sudah bertemu titik noktah menerusi satu rancangan temu bual di sebuah stesen televisyen.

 

Sumber: beautifulnara

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:https://www.klmetro.pw

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*