“Zul Ariffin Ke Tu?” Pelakon Terkenal Tiba Di Mahkam4h? Pend4kwaan Keatasnya Bvkan K3s Biasa2

Akibat memuat naik satu video klip yang mengandungi elemen sumb4ng di media sosial, seorang pelakon lelaki terkenal tanah air bakal dihadapkan ke Mahk4mah S3syen Sepang hari ini. Korang tahu tak siapa?

Menurut satu Tweet dari MalaysiaGazette, pelakon lelaki itu adalah Zul Ariffin dan dia telah tiba di Mahk4mah Maj1stret Sepang pada pvkvl 8.10 pagi tadi.

Pend4kwaan akan dijalankan mengikut S3ksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Zul juga bakal berdepan dengan hvkvman d3nda sehingga RM50,000 atau penj4ra selama setahun atau kedua-duanya jika disabitkan kesalahan.

Pelakon lelaki popular tiba di mahk4mah

SEPANG – Pelakon lelaki popular yang sebelum ini dikatakan akan dihadapkan ke mahk4mah tiba di Kompleks Mahk4mah Sepang di sini kira-kira pukul 8.10 pagi tadi.

Kehadiran beliau dipercayai untuk did4kwa susulan tindakannya memuat naik satu klip video ‘pan4s’ yang dikatakan mengandungi elemen sumb4ng di media sosial baru-baru ini.

Pelakon berusia 36 tahun itu dilihat tiba di pekarangan mahkamah lengkap bersut kelabu gelap dengan diiringi beberapa individu yang dipercayai merupakan peguam dan pengurusnya.

Pend4kwaan terhadap pelakon itu akan dijalankan mengikut s3ksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Terdahulu, muat naik oleh pelakon dan model itu mengundang kec4man pengguna media sosial yang menyifatkannya sebagai tidak bermor4l dan melampau selain tidak sesuai untuk ditonton oleh rakyat Malaysia.

 

Sumber :KOSMO! ONLINE

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:http://www.mediakita.dnq.news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*