Dikatakan Semakin ‘Daring’ Selepas Berstatus Janda, Ini Jawapan Nad Zainal Kepada Netizen

Sebelum ini pada 3 September lalu, Nad Zainal mengejutkan ramai apabila mengesahkan sudah berpisah dengan Faliq. Tidak berkongsi lanjut mengenai punca perceraian sehingga hari ini, dia enggan orang ramai membuat spekulasi tidak berasas mengenai perpisahan dengan bekas suami.

Lebih Tenang Selepas Bercer4i

via Instagram Nad Zainal

Menurut Kosmo, Nad juga mengakui lebih tenang dengan kehidupan sekarang sebagai ibu tunggal kepada dua orang cahaya mata selepas perceraian dengan bekas suami.

Nad turut menjelaskan bahawa hidupnya tetap gembira bahkan hubungannya dengan bekas suami dan anak-anak juga berjalan baik seperti sebelum ini.

Nad Semakin ‘Daring’

Selepas pengumuman perpisahan Nad bersama bekas suaminya, nama Nad kini kian menjadi perhatian netizen. Setiap gerak dan tindak tanduknya dalam bidang lakonan mahupun kehiduupan seharian akan diperhatikan oleh netizen.

Terbaru netizen menyatakan bahawa Nad kelihatan lebih “berani” dalam setiap lakonan dan juga dari segi pemakaiannya yang kelihatan agak seksi.

Tuntutan Kerja

via Instagram Berita Harian

Disebabkan banyak spekulasi yang menyatakan dia semakin berani selepas berstatus janda, satu gambar yang dimuat naik oleh BHarian di Instagram telah menjawab spekulasi yang telah menjadi bualan netizen.

Nad tak pernah menganggap diri seksi, sebaliknya bergaya mengikut tuntutan watak. Sebelum berpisah, itulah gaya dirinya, tetapi netizen memberi perhatian selepas bercerai.

Apa yang dinyatakan oleh Berita Harian menjelaskan bahawa Nad berperwatakan s3ksi adalah disebabkan tuntutan kerja dan perkara tersebut menjadi lebih perhatian apabila statusnya telah menjadi janda.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :  https://murai.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*