Tutup Kilang Selama 2 Hari, Bawa Staff Nikmati Alam Semulajadi, Ramai Nak Kerja Dengan Khairul Aming

Baru-baru ini, selebriti media sosial, Khairul Aming telah memuat naik ciapan di laman Twitter miliknya berkongsi video recap percuatian bersama 50 staff Sambal Nyett telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi hantaran tersebut, Khairul Aming telah menjana kesemua kos percutian itu di Genting Highlands selama 4 hari 3 malam di hotel 5 bintang.

Tutup kilang Sambal Nyet selama dua hari

Terbahru, influencer dan usahawan terkenal, Khairul Aming yang membawa staf syarikatnya pergi bercuti ke sebuah resort telah mencetuskan pelbagai reak$i orang ramai.

Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Khaiul Aming di laman TikToknya, dia memaklumkan telah menutup kilang Sambal Nyet selama dua hari untuk membawa semua stafnya meluangkan masa dengan berehat dan menikmati alam semulajadi di Lalang Resort, Jeli, Kelantan.

“Dua hari lepas kita tutup kilang Sambal Nyet untuk bawa semua staff bercuti kat resort. Percutian ini santai je, hanya untuk berehat and enimati alam semulajadi.

“Aku buat fruit cocktail sikit untuk rasa-rasa, secara keseluruhannya, percutian ini sangat menyeronokkan,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Video:

Menjengah ke ruangan balas, rata-rata orang ramai telah memuji cara Khairul Aming memberi penghargaan kepada pekerja-pekerjanya dan berharap kesemua bos di Malaysia menjadikannya sebagai contoh.

Ramai warganet turut meluahkan rasa kagum mereka dengan sikap yang ditunjukkan oleh Khairul Aming yang sentiasa menjaga kebajikan pekerjanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: khairulaming

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*