M4ngsa Kem4langan Santai Main Game Dulu Sementara Tunggu Ambulans Cuit Hati Netizen

Kebiasaannya mereka yang terlibat dengan kem4langan jalan raya pasti akan berasa panik dengan kejadian yang menimpa mereka. Selalunya orang awam pasti akan membantu menenangkan m4ngsa kem4langan sementara menunggu bantuan ambulans tiba di tempat kejadian.

Namun baru-baru ini pula, gelagat seorang lelaki yang terlibat dalam sebuah kemalangan jalan raya ini mencvri tumpuan ramai dengan reaksi santainya. Menerusi video yang dimuat naik ini, pemilik video merakamkan suasana di sekitar tempat di mana kemalangan berlaku.

Turut kelihatan, pihak polis dan orang awam yang berada di tempat kejadian untuk melihat keadaan m4ngsa yang terlibat. Apa yang mencvri perhatian ramai ialah gelagat m4ngsa kem4langan yang santai berbaring di tepi jalan sambil bermain permainan Candy Crush di telefonnya.

VIDEO:

@.hazelmint ambulans lambat sngat, segame dulu 🗿#fypシ #HadaLaboCantikGlow #fypage #foryoupage ♬ tenang by amcha – amchaa


Walaupun kawasan tersebut dipenuhi dengan orang awam yang hadir menjenguk tempat kejadian, lelaki itu dilihat begitu santai terbaring di situ dan seperti berada di dalam dunianya sendiri. Video yang dimuat naik itu juga tular dikongsikan di media sosial dan menerima lebih satu juta tontonan setakat ini.

Meninjau di ruangan komen, kebanyakan netizen turut sama terhibur melihat reaksi santai lelaki itu yang masih sempat bermain game walaupun baru sahaja terlibat dengan kem4langan. Namun ada juga yang berpendapat mungkin itu salah satu cara lelaki tersebut menghilangkan stress selepas apa yang berlaku.

“Selagi kita boleh santai kita santai bang walaupun kesakitan melanda.”

mangsa

“Orang kata stress-stress lagi sakit so kita kena santai.”

kemalangan

“Member tengah tenangkan diri.”

komen

“Tenang sangat ni bang.”

tik tok

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*