MeletOp Akhirnya Ada Hos Tetap Baru? ‘Tak Setuju Kalau Hawa Rizwana…’ Ramai Nak Tengok Jihan Dan Nabil Bergabung

Rancangan hiburan yang sehingga kini masih popular, MeleTOP membuatkan saban minggu mewarnai kaca televisyen penonton pada setiap malam Selasa, jam 9 di Astro Ria yang mana ia turut dimeriahkan dengan kehadiran tetamu jemputan daripada pelbagai latar belakang.

Meskipun bekas pengacara tetap, Neelofa tidak lagi dapat bersama dengan rakan pengacara MeleTOP iaitu Nabil Ahmad untuk mengendalikan rancangan tersebut lagi, namun kehadiran beberapa selebriti dan personaliti di kenali menjadi pengacara jemputan membuatkan penonton juga seronok layan.

Bayangan hos tetap baru?

Boleh dikatakan kebanyakan selebriti popular telah menjadi hos jemputan MeleTOP sebelum ini dan membuatkan ramai peminat juga dapat melihat cara mereka menjadi pengacara. Meskipun begitu, terbaharu perkongsian MeleTOP di Instagram yang seolah-olah memberikan bayangan tentang hos tetap baru.

“Dengar dengar MeleTOP dah ada host tetap yang baru! Siapa yang korang rasa bakal bergandingan dengan Nabil sebagai pengacara MeleTOP? Makin MeleTOP la jawapnya!.” Tulis di perkongsian MeleTOP ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MeleTOP (@meletop)


Sudah tentu peminat rancangan MeleTOP teruja dengan pengumuman tersebut namun terdapat juga beberapa nama selebriti yang menjadi sebutan untuk menjadi hos tetap rancangan itu. Namun begitu, disebabkan kebanyakannya menyebut Hawa Rizwana, diruangan komen ada yang meluahkan rasa kurang setuju.

“Kalau Hawa macam tak sesuai…”

Hos MeleTOP

“Aku tak nak Hawa…”

IMG_20221031_132414

“Hawa baru lagi…”

IMG_20221031_132432

“Tak best…”

Hos MeleTOPIMG_20221031_132516IMG_20221031_132524

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*