‘Saya Tidak Akan Menarik Balik Dakw4an & Akan Teruskan Perbicaraan’ – Puteri Sarah

Pelakon Puteri Sarah Liyana akan tetap ‘berl4wan’ dengan wanita yang did4kwa mengg4nggu rumah tangganya dengan pengarah Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar.

Rasa dilindungi

Menurut Puteri Sarah, dia meneg4skan pihaknya tidak akan menarik balik s4man terhadap Ira Kazar selaku defendan.

Kata aktres berumur 37 tahun ini, pihak Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur sudah menetapkan tarikh perbicaraan kes s4man pada 25, 28 dan 29 Ogos tahun hadapan.

Apa yang pasti, saya tidak akan menarik balik dakw4an dan saya akan teruskan sehingga perbicaraan. Memang proses ini lambat sebab makamah sibuk sekrang, tapi saya sudah dapat tarikh perbicaraan pada Ogos tahun depan.

Walaupun perbicaraan pada Ogos, perintah ijuksi interim tetap berjalan. Kalau ada orang l4nggar saja perintah itu, memang kena. Alhamdulillah, saya rasa dilindungi.

Syukur negara kita ada undang-undang sebab kalau tidak mungkin saya berterusan dilanyak. Jadi, biarpun perbicaraan lambat, saya okey saja. Saya boleh terus kehidupan saya macam biasa sebab saya tak bers4lah.

Puteri Sarah berkata demikian ketika majlis anjuran Body Flasshh di Hotel JW Marriot, Kuala Lumpur pada Rabu.

Sudah makin matang

Dalam pada itu, pemilik nama lengkap Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin memberitahu kehidupannya makin tenang dan bahagia dengan limpahan rezeki kerja di samping anak-anak yang setia di sisi.

Kalau dua tahun lepas awak tanya saya, memang saya akan sibukkan diri supaya tidak berfikir mengenai mas4lah ini. Tapi sekarang ini, saya sudah matang dan syukur rezeki makin murah.

Saya pun tak mahu tolak ‘job’ kerana lakonan adalah jiwa saya. Dalam sama sama, ada banyak juga tawaran ‘review’ produk. Bila tidak bekerja, saya akan meluangkan masa dengan anak-anak. Itu adalah kebahagiaan saya sekarang ini.

Dan kalau orang tanya adakah kebahagiaan saya berkaitan dengan suami, yang itu kita tengok macam mana nanti. Tapi buat masa sekarang, saya gembira dengan kehidupan saya.

Terdahulu, Puteri Sarah menerusi peguamnya menyerahkan perintah injuksi interim kepada pihak defendan iaitu Ira Kazar pada 28 Jun lalu.

Perintah itu didapatkan dari Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur pada 24 Jun lalu agar defendan (Ira) berhenti meluah atau menyeb4rkan apa-apa bentuk g4ngguan di sosial media atau di mana-mana platform sama ada dirinya atau yang berkaitan dengan dirinya.

Ia untuk memastikan tiada lagi g4ngguan dalam keadaan semasa terhadap Puteri Sarah.

Sekadar info, Puteri Sarah, 37, berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

 

Sumber: Instagram @puterisarahliyana

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: OHBULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*