Badan Kurus Mendadak, Raja Afiq Ded4h Kena Buatan Orang

Penamplilan dan perubahan bentuk badan pelakon Raja Afiq yang dilihat kurus dan semakin cengkvng menjadi perhatian ramai. 

Memetik mStar Online, Afiq mended4hkan dia melalui detik h1tam apabila berdepan mas4lah kesihatan selepas dis1hir oleh individu tidak dikenali.

Menurut Afiq, dia terkejut apabila mendapati keluar dar4h ketika membuang air besar. Ujarnya, pada awalnya dia menyangkakan buasir namun doktor yang memeriksanya mengatakan tiada apa-apa.


“Ini sebenarnya ramai tak tahu, disebalik penurunan berat badan ni saya sebenarnya telah terkena sihir hingga mengakibatkan saya buang air besar keluar dar4h, pada mulanya saya ingatkan buasir tapi bila periksa dekat doktor tak ada apa pula.

“Saya turun berat badan daripada 90 hingga 70 kilogram sekarang ini, kemudian saya rasa pel1k dan pergi berubat dekat ustaz kemudian dia mengesahkan saya terkena s1hir,” katanya.

Dalam pada itu, Afiq berkata ustaz yang merawatnya mengatakan individu tersebut mempunyai niat untuk menyekat rezekinya. Malah sejak pertengahan tahu lalu dia juga kurang menerima tawaran berlakon dan kurang keyakinan diri.


“Ustaz tu cakap individu tersebut memang nak sekat rezeki saya dan membuatkan saya kurang keyakinan, sampai satu tahap pernah saya jadi down bila nak berjumpa dengan orang sebab gemuk… saya juga kurang terima tawaran sejak pertengahan tahun lepas lagi,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

SUMBER: ROTIKAYA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*