Nak Kejar Femes Punya Pasal Gadis ‘G3dik’ Tak M4lu!!”- SeIamba Berj0get Depan Pasukan Tentera

Seorang wanita sanggup tahan rasa m4lu dengan berj0get depan Tentera Nasional Indonesia (TNI). Untuk apa? Untuk viral? Untuk populariti?

Viral rakaman video berdurasi 29 saat itu dimuat naik oleh gadis itu sendiri @riweuhmom di platform TikTok miliknya sebelum dikongsi semula di laman Instagram @pararaider_infanteri.

“Jangan ditiru aksi ini ya, ini namanya merend4hkan diri sendiri,” tulis kapsyen posting tersebut.

Rakaman video berkenaan memaparkan sebuah pintu gerbang yang bertulis ‘Akademi Militer’ sebelum gadis itu tiba-tiba menampilkan dirinya di dalam kamera.

Keadaan bertambah t3ruk lagi apabila dia sendiri yang b3rjoget mendekati angg0ta tentera tersebut

Nasib baik semua angg0ta semuanya ‘sporting’. Mereka hanya tersenyum dan tidak mel4yan perempuan yang terkinja-kinja berj0get depan mereka

Selain dikec4m warganet ibarat hil4ng sifat m4lu kerana terkinja-kinja di hadapan sekumpulan lelaki, gadis berkenaan juga disifatkan tidak menghormati pasukan pakaian seragam itu yang sepatutnya dipandang tinggi oleh rakyat.

Berikut adalah komen netizen;

Difahamkan, @riweuhmom yang mempunyai lebih sejuta pengikut di TikTok sememangnya kerap memuat naik video aksi tariannya di beberapa lokasi ‘random’ di hadapan orang ramai.

Sumber: Instagram @pararaider_infanteri

Sumber : https://borakdaily.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*