Degvpan Jantung Terhenti, Zila Bakarin Redh4 Ketentvan Ilahi

Menerusi entri di Instagramnya sebelum ini, aktres Zila Bakarin memuatnaik sekeping foto dirinya beserta kapsyen yang mengvndang tanda tanya di ben4k setiap net1zen.

Foto yang dimuatnaik itu umpama memberikan bayangan bahawa dia telah mengalami kegvguran.

“Inilah takdirnya, Allah Maha Memahami, tunggu mama disana ya…”, tulisnya ringkas.

Apabila dihubungi, Zila menjelaskan kepada MM perkara sebenar yang berlaku terhadap dirinya.

“Yang sebenarnya, Zila pun tak sangka pada usia 43 tahun ini, ditakdirkan Zila h4mil lagi. Pada mulanya agak takvt dan khuatir apabila meng4ndung pada usia yang lewat ini. Setelah suami dan keluarga serta doktor memberi dorongan, perasaan takvt bertukar gembira.

“Bahkan Zila terus mencari maklumat tentang kehamilan di lewat usia. Banyak info sudah Zila perolehi dan sudah pun bersedia dengan membeli  suplimen untuk menjadikan kandungan kuat dan baik.

“Maklumlah dah agak lama tak hamil, kegha1rahan jadi lain macam. Suami dan anak-anak pun sangat teruja,” ujar Zila dengan gembira.

Keluarga bahagia… Zila bersama suami, Azri dan anaknya, Kaseh dan Chinta.

Sekarang, Zila memiliki dua orang cahaya mata yang comel, Kaseh (13 tahun) dan Chinta (10 tahun). Zila mengahwini juru kamera bebas Azri Izhar pada tahun 2008.

Daripada suasana ceria bertukar nada sedih, sambung Zila, “Pada 24 September apabila Zila membuat pemeriksaan untuk kandungan, tiba-tiba doktor terdiam. Beberapa kali doktor ulang membuat scan. Terus Zila bertanya, kenapa doktor?

“Jawab doktor, saya ha1ran kenapa tidak ada degvpan jantung bayi? Sepatutnya dalam kandungan 10 minggu, keadaannya lain berbanding sebelum ini. Tumbesaran bayi pun seperti tidak ada.

“Zila betul-betul sedih kerana dalam keadaan suami dan anak-anak sedang excited untuk ada baby baru, tapi macam ini jadinya. Cuma minta doktor, pada 1 Oktober nanti supaya datang menemuinya semula untuk rawatan susulan.

“Sekiranya tidak ada apa-apa yang berlaku, doktor akan buat proses penyucian kandungan. Jadi apa yang berlaku adalah degvpan jantung bayi sudah terhenti dan bukannya kegugvran,” sambung Zila dalam nada sedih.

Zila Bakarin redh4

Sebelum ini, Zila pernah mengal4mi kegvguran kandungan ketika usia Chinta enam bulan. Apa pun berlaku Zila dan suaminya redh4 dan menyifatkan itu bukan rezekinya buat kali ini. Semoga Zila sekeluarga tabah dan dikurniakan rezeki yang lebih baik.

Sekarang, Zila memiliki dua orang cahaya mata yang comel, Kaseh (13 tahun) dan Chinta (10 tahun). Zila mengahwini juru kamera bebas Azri Izhar pada tahun 2008.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Soya Lemon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*