“Dia Dibvang Sebab S4kit”- Wanita Gigih Kutip, Jaga & Rawat Lelaki Ini Sehingga $embuh Dan Hensem

Ramai orang hanya pandai berjanji mahu sehidup sem@ti bersama pasangan. Namun, banyak hubungan yang kecvndang ditengah jalan apabila tidak tahan dengan ujian hidup bersama pasangan.

Apabila tiba waktu sus@h, kita boleh mengenali, sejauh mana pasangan kita benar-benar sanggup berk0rban untuk kita atau sebaliknya.

Menerusi sebuah perkongsian video di Akaun TikTok @babyput_official, tvlar sebuah rakaman seorang wanita yang begitu setia menj@ga pasangannya yang mengal@mi peny4kit hipertir0id serta ke$ukaran untuk berjalan.

Orang buang dia waktu tak sihat, aku j@ga sampai sembuh…jangan datang balik kalau tengok aku j@ga dia elok.

Turut dilihat, wajah pasangannya yang dahulunya kelihatan puc4t dan cengkung kini sudah kembali sihat dan berisi. Difahamkan lelaki tersebut pernah terl1bat dalam kem4langan jalan raya sebelum dij4ga dengan penuh kasih sayang olehnya.

Video 1:

@babyput_official

orang buang dia waktu sakit…aku jaga smpai sembuh n gemokk dah skrg.. jngn dok mai balik bila dah tngok aku jaga elok🤣 tranjang mampoihh 🤣

♬ เสียงต้นฉบับ – 💔🎵อารมณ์เพลง🎵💔


Berdasarkan kapsyen, @babyput_official menulis dengan memberi bayangan seolah-olah pasangannya telah ‘dibuang’ oleh pihak tertentu, namun dia tidak berputus asa bagi memastikan lelaki tersebut kembali sihat.

Video 2:

@babyput_official

merajuk lari rumah rasa..ada sapa2 kenai dak 🥺🥺 kesian kat dia

♬ original sound – Hussen Lee


Vide0 berdurasi 36 saat itu meraih 1.1 juta tontonan tersebut mendapat banyak reaksi netizen yang rata-rata turut kagum melihat k3$ungguhan wanita tersebut yang sanggup menerima serta menj@ga pasangan ketika sedang $akit.

Ada yang menyifatkan wanita tersebut adalah seorang insan yang hebat kerana tak semua wanita sanggup melakukan perkara yang sama. Malah, ada antara mereka yang turut mendoakan agar pasangan tersebut kekal bahagia sampai bila-bila.

Komen Netizen:

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :TikTok @babyput_official

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*