Akhirnya! Ini Sebenarnya Komen Datuk Yusof Haslam Tentang Puteri Sarah & Keluarganya!

Isu rumahtangga pelakon Puteri Sarah Liyana dan suami, Syamsul Yusof sedang hangat dibual net1zen di media sos1al. Sebelum ini, Puteri Sarah telah mendedhkan bahawa rumahtangganya sering diganggv oleh Ira Kazar yang dikatakan mempunyai hubungan dengan suaminya.

Antara yang menjadi perhatian ialah keluarga mertua Puteri Sarah apatah lagi Datin Fatimah Ismail, isteri Datuk Yusof Haslam juga dikatakan hadir ke pejabat agama.

Dek kerana itu, ada pihak media yang bertanyakan kepada Datuk Yusof Haslam sendiri sekiranya dia tahu apa-apa 1su melibatkan anaknya itu.

Akan tetapi, Datuk Yusof Haslam turut sama mengambil pendekatan tidak mencapuri urusan peribadi Syamsul.

“Saya tak tahu kalau ada apa-apa yang berlaku tentang perkahwinan mereka berdua itu. Biarlah Syamsul dan isterinya, Puteri Sarah Liyana sendiri uruskan dan kalau boleh nanti mereka yang akan k0men.

“Memang saya tak ada apa nak k0men tentang hal ini. Bagi saya hal ini amatlah per1badi memandangkan ia melibatkan hal dalaman rumahtangga mereka berdua.

“Apatah lagi sebenarnya mereka berdua tidak lagi tinggal bersama saya. Mereka dah pindah sejak dua tahun lepas kerana dah beli rumah mereka sendiri.

“Sebagai seorang ayah, dah tentulah saya akan sentiasa doa agar segalanya baik-baik saja buat mereka.

“Jika ada kemelvt yang terjadi, saya dan isteri doakan supaya mereka dapat selesaikan maslaah mereka secara aman.”, katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :Youtube

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*