Ramai Simpati Pak Cik Tunjuk Rumah Usang, Sekali Terkejut Tengok Luar Setinggan Dalam Macam Hotel

Tidak dinafikan yang ramai suka menghakimi seseorang tanpa mengenali diri mereka terlebih dahulu. Pepatah lama iaitu “dont judge book by its cover” itu selalu digunakan apabila kita hendak memberitahu supaya jangan tengok luaran sahaja tetapi harus tengok luaran dan dalaman seseorang.

Kali ini pepatah tersebut boleh digunakan apabila sebuah rakaman video yang memaparkan seorang pak cik yang ingin menunjukkan tempat beliau tinggal. Jika dilihat oada luaran rumah itu, kelihatan sangat usang dan tidak terjaga. Sesiapa yang melihat juga akan sedih.

Tetapi jangan tengok luaran sahaja kerana apabila melangkah masuk ke dalam rumah pak cik itu, semua mata akan tergamam apabila melihat rumahnya yang seperti sebuah hotel mewah. Walaupun kecik tetapi sangat selesa dan sangat cantik.

Setiap inci dalaman rumah itu terlihat sangat cantik dan dihiasi dengan warna emas yang menyerlahkan lagi kemewahan yang ada pada rumah itu. Tandas rumah itu juga dihiasi dengan tab mandi dan mangkuk tandas yang berwarna emas sekaligus memberikan efek mewah itu.

Video:

@salahuddinmazelan Kepala paip air sinki😬 #fyp #pondokusang ♬ Allah Allah Aghisna – Nazwa Maulidia


Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang teruja melihat rumah itu yang luar seperti setinggan tetapi di dalam bagaikan hotel 5 bintang. Cukup

Mewah dengan pemilihan warna emas yang semestinya pilihan ramai yang ingin nampak mewah.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Tiktok salahuddinmazelan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*