“Zara Zya Manis 0rangnya…”- Dijod0hkan Bersama, Shuib Bvka Mvlut

Pelawak Shuib menyifatkan pelakon Zara Zya seorang insan yang manis paras rupa dan baik budi pekerti.

Shuib atau nama sebenarnya, Shahmira Muhamad berkata, dia menyedari usaha dan percubaan warga maya untuk ‘menjodohkannya’ dengan beberapa rakan industri sejak isterinya, Siti Sarah Raissuddin meningg4l dunia.

“Zara Zya….manis orangnya… Itulah saja apa boleh saya ulas mengenainya. Tiada apa lagi yang boleh dikongsikan pada ketika ini.

“Saya maklum net1zen dan orang ramai ingin ‘kenenkan’ saya dengan rakan industri dan sebagainya. Namun, apa yang boleh saya katakan belum masanya lagi.

“Tidak manis rasanya untuk sering berbicara mengenai perkara ini memandangkan arw4h (Siti Sarah) meningg4l dunia belum setahun lagi,” katanya.

Sebelum ini, Zara Zya memohon doa semua apabila video yang dimuat naik di media sos1al bersama pelawak, Shuib menjadi v1ral.

Malah, netizen seakan-akan merestui hubungan mereka dan mahu menjod0hkan kedua-dua selebriti itu. Zara turut memuat naik paparan skrin artikel mengatakan net1zen suka melihat mereka berdua di TikTok.

Terdahulu, Sarah melahirkan cahaya mata keempatnya menerusi pembed4han pada 6 Ogos tahun lalu dan diberi nama Ayash Affan.

Sarah dis4hkan meningg4l dunia pada jam 5.13 pagi di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) pada 9 Ogos tahun lalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:hm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*