[VIDEO] “Abe tido atah abah..tkpo abah tk mroh” – Gelagat seorang anak merindui bapanya yang sudah tiada buat ramai seb4k

Kehilangan insan tersayang yang pergi buat selama lamanya adalah pengalaman pahit dan sedih buat semua orang. Tetapi itulah hakikat kehidupan iaitu setiap yang bernafas mesti akan pergi tidak kira cepat ataupun lambat kerana itulah lumrah kehidupan.

Tambah lagi di usia yang masih kecil dan tidak mengerti dengan jelas apa itu kehilangan dan kem4tian tetapi harus menerima kenyataan bahawa insan yang paling rapat dan paling disayangi oleh kita telah kembali kepada Penciptanya.

Sebuah video telah dimuatnaik di laman aplikasi Tik Tok kini apabila seorang kanak-kanak lelaki yang masih kecil telah melawat kubvr arw4h ayahnya yang telah men1nggal dunia pada bulan september tahun lalu. Kelihatan wajah kanak- kanak itu ceria walaupun sedang melawat kubvr ayahnya.

Rakaman video yang berdurasi beberapa puluh saat yang mendapat tontonan ramai kerana kanak-kanak itu yang memberitahu ibunya yang dia hendak tidur di atas ayahnya dan jawapan ayah tak marah itu membuatkan sesiapa yang menonton tergelak tapi dalam masa yang sama terharu kerana ketabahan yang ditunjukkan.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang terasa sedih tapi dalam masa yang sama merasa lawak kerana jawapan yang diberikan kepada ibunya itu. Cerdik pun ada, beberapa komen yang ditinggalkan oleh netizen.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Tiktok asmawatinawawi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*