Ayu Berkebaya, Anak Jep Sepahtu Dipuji Ramai – “Bukan Main Cantik”

Satu-satunya anak perempuan kepada pasangan selebriti Jep Sepahtu dan Sari Yanti bernama Dariya ini semakin membesar dan comel. Anak ketiga dari lima adik-beradik ini menjadi perhatian ramai kerana penampilannya yang sama cantik seperti ibunya.

Terbaharu, perkongsian beberapa foto Dariya berbusana kebaya sempena sambutan Hari Raya Aidiladha telah meraih perhatian ramai. Dalam muat naik yang dikongsikan di laman Instagram pelakon, pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu yang juga bapa kanak-kanak ini kelihatan Dariya ayu dengan baju kebaya putih dan berkain batik merah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Nampak ayu dan cantik sungguh anak dara Jep Sepahtu ini! Memang menurun kecantikan dari ibunya, Sari Yanti. Berikut adalah perkongsian beberapa foto anak Jep Sepahtu dan Sari Yanti ayu berkebaya ini:

Alahai comel sungguh! Ini pula adalah perkongsian asal dan penuh dari Jep Sepahtu di Instagram miliknya:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Comel ya si cilik ini! Foto-foto anak Jep Sepahtu ayu berkebaya ini telah meraih lebih 155 ribu likes. Rata-rata warganet memuji kecantikan yang dimiliki anak selebriti ini dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

“Bukan main cantik berkebaya nyonya”

Anak Jep Sepahtu Dan Sari Yanti 3

“Tantek nya anak dara ni”

Anak Jep Sepahtu Dan Sari Yanti 2

“Cantik dan bergaya macam mak dia”

Anak Jep Sepahtu Dan Sari Yanti 1

SumberJep Sepahtu via himpunanceritalawak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*